PhD project

Jonge werknemers (18-35 jaar) gezocht voor onderzoek naar het herstel van een burn-out

19-09-2019

Promovendus Roald Pijpker (Wageningen Universiteit) onderzoekt hoe groene programma’s het herstel van een burn-out onder jonge werknemers tussen de 18 en 35 jaar kan bevorderen.

Ondanks dat burn-outs veel voorkomen, is er nog maar weinig bekend over het herstellen hiervan. Daarom gaan wij voor dit onderzoek graag in gesprek met jonge werknemers (18-35) die succesvol zijn hersteld van gediagnostiseerde burn-out en nu weer fulltime of parttime aan het werk zijn. Voor deze studie kijken wij naar succesvol herstel van een burn-out in het algemeen en dus (nog) niet naar groene programma’s.

Herkent u zich in de bovenstaande beschrijving. Met andere woorden: Bent u in het verleden gediagnosticeerd door een bedrijfsarts of huisarts met een burn-out, bent u inmiddels weer aan het werk en wilt u graag uw ervaringen delen? Dan ben ik erg geïnteresseerd in uw verhaal. Een interview duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij u in de buurt.

Meer informatie en aanmelden

Deelnemen of meer informatie over het onderzoek via: 06-20187620 of per e-mail roald.pijpker@wur.nl.

Voor meer informatie: https://www.wur.nl/en/project/The-potential-of-green-programmes-for-the-rehabilitation-of-young-employees-with-burnout-a-salutogenic-approach.htm